Szobák

Kaláni szoba, Cserépkályhás szoba, Padlásszoba. Aludtak már száz éves ágyban? Az ilyen bútornak valami különleges kisugárzása van.

Borzongató, ugyanakkor felemelő érzés, hogy abban az ágyban generációk születtek, öleltek, és, nos, talán haltak meg. Megérinti az embert a történelem folytonossága, megért valamit abból, milyen parányi részei vagyunk egy nagyobb egésznek. Mindnyájan átélhetik ezt az élményt, ha Őrségi szállásunkon egy hétvégét eltöltenek az Antik Vendégházban, mely autentikus, a múltat őrző bútorokkal van berendezve.

Szállásunkat csak olyan vendégeknek ajánljuk, akiket megérint a régi kor hangulata, ugyanakkor féltő gondossággal használják ezeket a pótolhatatlan értékű berendezési tárgyakat, hogy azt a jövő generációja is ugyanígy élvezhesse.

Számunkra nagyon fontos, hogy a vendégek kipihenve, jó emlékekkel távozzanak a vendégházból. Ezért, a többi vendég nyugalmát szem előtt tartva, illetve a ház jellegéből adódóan gyerekeket csak 10 éves kortól tudunk fogadni.

Vendégházunk kialakításakor legfontosabb szempontnak azt tekintettük, hogy Mi milyen helyen pihennénk a családdal, baráti társasággal szívesen.

Antik szállásunk családi házas jellege miatt nagyszerű szállás 3 kis család, vagy egy nagyobb baráti társaság számára. Az épületben - mely márciustól novemberig várja a vendégeket - a földszinten 2 kétágyas szoba külön fürdővel és az emeleten az egy légterű óriási padlásszobában négyágyas, pótágyazható,  fürdőszobával várja a látogatókat, így összesen akár 8-11 fő részére kínál kényelmes elhelyezést.

Padlásszobánkat csak a komplett ház bérlése esetén adjuk ki annak érdekében, hogy a két alsó szoba vendégeit ne zavarhassák idegen zajok.

A ház felújításánál mindenben ragaszkodtunk a korhűséghez, ezért Bíró Friderika muzeológus segítségét is igénybe vettük, aki az Őrségi népi építészet szakavatott ismerője.

A szobák jól felszereltek, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik. A régi parasztbútorok, berendezési tárgyak, cserépkályha, kaláni vaskályha és a kemence a korabeli falusi élet hangulatát idézik.

A ház felszereltségéhez tartozik az ingyenes Wi-Fi hozzáférés, a csempetűzhely, a padlófűtés, a gáztűzhely, villanysütő és grillező, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, kávéfőző, és a televízió. Külön konyha biztosított a főzést kedvelőknek. Étkezési lehetőség: a közeli csárdában és a környékbeli kisvendéglőkben.

 Parkosított udvar, kerti grill, bogrács és szalonnasütő nagy rét tartozik a házhoz.

 Az érintetlen természet, a fenyőillatú levegő, a táj szépsége biztosítja a regenerálódást, egyaránt kedvet nyújt a gyalogos túrákhoz és a kerékpározáshoz.

Kaláni szoba

Cserépkályhás szoba

Étkező